O nama

 Business presentation

 

Business presentation

Web development tim je nov na teritoriji Srbije ali nasuprot tome mi već dugo poslujemo van granica Srbije. Naš tim je sastavljen od najboljih progrmera i grafičkih dizajnera koji će svaki vaš zahtev ispuniti. Uz pomoć najsavremenije wordpress platforme mi pravimo sajtove po vašem izboru!

Mi Vam omogućavamo da budete oni o kojima će se pričati, uvek korak ispred konkurenata.

Pored tima stručnjaka koji se nalaze u našoj orgnizaciji mi vam nudimo najjeftiniju i najbržu izradu sajta po vašoj želji. Naš tim grafičkih dizajnera će spremiti za vas nekoliko različitih izgleda vašeg sajta između kojih ćete vi izabrati onaj koji je najbolji za vas.

Našim klijentima za koje radimo sajtove pružamo i propratne usluge veb hostinga i SEO optimizacije, medjutim naše primarno opredeljenje je izrada sajtova. Svaki sajt koji izradimo je personalizovan i prilagođen željama klijenta. Većina naših sajtova ima i administratorki deo na srpskom jeziku, kako bismo našim klijentima omogućili samostalno ažuriranje i uredjivanje sajta.

Do sada smo uspešno uspevali da se prilagodimo svakom budžetu, uvek se trudeći da klijentima za odredjeni budžet ponudimo više nego što bi dobili na drugom mestu, i više nego što u početku očekuju od nas.

Nakon izbacivanja sajta na internet imaćete dvadesetčetvoročasovnu podršku našeg tima u slučaju da vam nešto treba.

Mi smo tu da vaše ideje pretvorimo u stvarnost!

Hvala na poverenju!

 

Pogledajte zanimljivu statistiku naše firme


325

Naručene kafe
38

Zadovoljnih korisnika
69

Završenih projekata
1258

Časova rada


Scroll to Top